top of page
A la carte

Voorgerechten
Eend - biet - pastinaak
€ 20
Zeebaars - krab - wortel
€ 22
Huisgemaakte garnaalkroket
€ 22
Huisgemaakte kaaskroket - sucrine
€ 17
Spinazie - duxelle - aardpeer - parmezaan
€ 20
Hoofdgerechten
Diamanthaas - salsa verde - gepofte tomaat - parmezaanfriet
€ 27
Rog - witte kool - kastanje - kappertjes
€ 34
Varkenswang "Bourgignon" - ovenaardappel - huisgemaakte pickles - witloofslaatje
€ 26
Parelhoen - witloof - pompoen
€ 30
Runds entre-côte (witloofslaatje - handgesneden friet - peper of bearnaise
€ 34
desserten
Mango - passievrucht - kokos - groene curry
€ 11
dame blanche
€ 11
chocolademoulleux
€ 12
Kaas
€ 15
bottom of page