top of page

Menu

lUNCHMENU 28€ voor- en hoofd (ma / don / vrij)

Menu van 6/2 tem 5/3

Zeebaars - truffel​

of

 

radicchio - Talegio - pijnboompit

​

***

 

Savooi - zoete aardappel

 

***

​

Skrei - aardpeer - venkelzaad - Indische mosterd

 

 

of

 

Eend - linzen - rode kool - knolselder

***

 

Appel - limoen

 

 

of

 

Kaas (+ 4 €)

​

​

viergangen € 52 (€ 75 met aangepaste wijnen)

Vijfgangen 2 voorgerechten € 62 (€ 90 met aangepaste wijnen)

Zesgangen 2 voor- en 2 hoofdgerechten €70 (€ 100 met aangepaste wijnen)

Daar wij met verse seizoensproducten werken, kunnen er altijd kleine wijzigingen zijn in de gerechten.

 
 
 
 
 
bottom of page