top of page

Menu

lUNCHMENU 28€ voor- en hoofd (ma / don / vrij)

Menu van 9/1 tem 5/2

Hamachi - ceviche​

of

 

Schorseneer - kamille - bloedsinaasappel

​

***

 

Witte biet - venkel - peer - pijnboompit

 

***

​

Jodenhaas - rendang - zoete aardappel - paksoi

 

 

of

 

Schelvis - knolselder - paddestoelen - Serrano

***

 

'Toasted' witte chocolade - mandarijn - peperkoek

 

 

of

 

Kaas (+ 4 €)

​

​

viergangen € 52 (€ 75 met aangepaste wijnen)

Vijfgangen 2 voorgerechten € 62 (€ 90 met aangepaste wijnen)

Zesgangen 2 voor- en 2 hoofdgerechten €70 (€ 100 met aangepaste wijnen)

Daar wij met verse seizoensproducten werken, kunnen er altijd kleine wijzigingen zijn in de gerechten.

 
 
 
 
 
bottom of page