top of page

Menu

lUNCHMENU 28€ voor- en hoofd (ma / don / vrij)

Menu van 14/9 tem 12/10

​

Makreel - zoete aardappel - tijgermelk

​

of

 

Tomaat - olijf - Reypenaer

***

 

Aubergine - amba - bulgur

 

***

​

Heek - mossel - fenergiek - selder

 

 

of

 

Vlaams varken - spinazie - ui - mosterd

***

 

Griekse yoghurt - rozenbottel - piment

 

 

of

 

Kaas (+ 4 €)

​

​

viergangen € 49 (€ 69 met aangepaste wijnen)

Vijfgangen 2 voorgerechten € 59 (€ 84 met aangepaste wijnen)

Zesgangen 2 voor- en 2 hoofdgerechten €69 (€ 99 met aangepaste wijnen)

Daar wij met verse seizoensproducten werken, kunnen er altijd kleine wijzigingen zijn in de gerechten.

bottom of page