top of page

Menu

lUNCHMENU 28€ voor- en hoofd (ma / don / vrij)

Menu van 24/4 tem 28/5

Dorade - duindoornbes - bleekselder​

of

 

Asperge - paddestoel - gnocchi van kip

​

***

 

zoete aardappel - aubergine - Taleggio

 

***

​

'Catch of the day' - bloemkool - aardpeer - waterkers

 

 

of

 

Kalfs picahna - 'osso buco' style

***

 

Aardbei - verbena - rabarber - yoghurt

 

 

of

 

Kaas (+ 4 €)

​

​

viergangen € 52 (€ 75 met aangepaste wijnen)

Vijfgangen 2 voorgerechten € 62 (€ 90 met aangepaste wijnen)

Zesgangen 2 voor- en 2 hoofdgerechten €70 (€ 100 met aangepaste wijnen)

Daar wij met verse seizoensproducten werken, kunnen er altijd kleine wijzigingen zijn in de gerechten.

 
 
 
 
 
 
bottom of page