top of page

Menu

lUNCHMENU 28€ voor- en hoofd (ma / don / vrij)

Menu van 18/4 tem 22/5

Huisgerookte zalmforel - bloemkool - yuzu

of

 

Geitenkaas - vijg - artisjok

 

***

 

Erwt - bimi - papaya - basilicum

 

***

Hoevekip - kalfszwezerik - spinazie - groene asperge

 

 

of

 

Rode poon - buikspek - warmoes - tomatendashi

***

 

Rabarber - aardbei - limocello

 

 

of

 

Kaas (+ 4 €)

viergangen € 52 (€ 75 met aangepaste wijnen)

Vijfgangen 2 voorgerechten € 62 (€ 90 met aangepaste wijnen)

Zesgangen 2 voor- en 2 hoofdgerechten €70 (€ 100 met aangepaste wijnen)

Daar wij met verse seizoensproducten werken, kunnen er altijd kleine wijzigingen zijn in de gerechten.

 
 
 
bottom of page