top of page
kaart


Voorgerechten



Butternut - buikspek - pinda

€ 20



Tonijn - wasabi - passievrucht

€ 22



Huisgemaakte garnaalkroket

€ 22



Huisgemaakte kaaskroket - sucrine

€ 17



Aardpeer - pastinaak - erengi

€ 20




Hoofdgerechten



Diamanthaas - salsa verde - gepofte tomaat - parmezaanfriet

€ 27



Heilbot - witloof - vadouvan

€ 32



Varkenswang "Bourgignon" - ovenaardappel - huisgemaakte pickles - witloofslaatje

€ 26



Everzwijn - rode biet - witte kool

€ 32



Runds entre-côte (witloofslaatje - handgesneden friet - peper of bearnaise

€ 34




desserten



Chocolade - hazelnoot - sinaas

€ 11



dame blanche

€ 11



chocolademoulleux

€ 11



Kaas

€ 15


bottom of page