top of page
kaart


Voorgerechten



Eend - biet - pastinaak

€ 20



Zeebaars - krab - wortel

€ 22



Huisgemaakte garnaalkroket

€ 22



Huisgemaakte kaaskroket - sucrine

€ 17



Spinazie - duxelle - aardpeer - parmezaan

€ 20




Hoofdgerechten



Diamanthaas - salsa verde - gepofte tomaat - parmezaanfriet

€ 27



Rog - witte kool - kastanje - kappertjes

€ 34



Varkenswang "Bourgignon" - ovenaardappel - huisgemaakte pickles - witloofslaatje

€ 26



Parelhoen - witloof - pompoen

€ 30



Runds entre-côte (witloofslaatje - handgesneden friet - peper of bearnaise

€ 34




desserten



Mango - passievrucht - kokos - groene curry

€ 11



dame blanche

€ 11



chocolademoulleux

€ 12



Kaas

€ 15


bottom of page